OFFROAD RIJDEN BIJ THE EVENTS BAKERY

1 uur OFFROAD rijden!

Altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige 4x4 wagen in de modder? Vraag je jezelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen? Wij bieden je de kans om dit mee te maken! Kom naar The Events Bakery voor een 4x4 experience om nooit te vergeten!


Al vanaf
€ 119,-  p.p.

boek directwat krijg ik?

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!


info/programma

Na een warm ontvangst op onze locatie wordt je meegenomen naar ons terrein, waar tevens ook het offroad parcours is. Een instructeur verteld hoe de dag er zal uitzien en geeft een korte introductie over de terreinwagens. Daarna kan het echte avontuur beginnen! Je stapt in de terreinwagen en rijdt het modderige parcours op. Van de ene na de andere helling en obstakels probeer je het parcours te overmeesteren! Durf jij het aan?

 


Waarom OFFROAD RIJDEN?

Ultieme overmeesteringsgevoel
Leerzaam en vooral leuk
Nieuwe uitdaging en ervaring

extra mogelijkheden

Offroad rijden 2 uur - €169,-
Offroad rijden combineren met andere activiteiten

voorwaarden

Rijbewijs B verplicht
Mogelijk op onze locaties in Eindhoven en Gouda

Activiteiten combineren?

Stel dan je eigen uitje samen. Keuze uit meer dan 20 activiteiten!