VERGEET WAT JE WEET, DIT IS PAINTBALL!

2,5 uur paintball inclusief 50 kogels!

in een stevige overall, een veiligheidsmasker en je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je de arena. Na het startschot vliegen meteen de verfkogels in het rond. Met scherpe gerichte schoten schakel je de ene na de andere tegenstander uit. Paintballen is één ervaring om niet te vergeten!!


Al vanaf
€ 22,95  p.p.

boek directwat krijg ik?

Nadat de uitrusting aangetrokken is en de wapens startklaar zijn, is iedereen klaar om 2,5 uur de strijd met elkaar aan. Op het paintballveld liggen vele obstakels die je het lastiger maken de tegenstander uit te schakelen of jou juist dekking kunnen bieden. Uiteindelijk is maar een team de winnaar. Een paintball ervaring bij Events Bakery is er een om niet te vergeten.


info/programma

Paintball is een realistische strijd dat zorgt voor onvergetelijke momenten. Op onze vele paintballvelden is er veel ruimte om te duiken, rennen en schuilen. Op het paintballveld liggen talloze objecten klaar waar je dekking kunt zoeken en tactisch je tegenstander kunt flanken. Klim in een uitkijkpost om je teamleden dekking te geven of tijger door enorme rioolbuizen om je tegenstanders te verassen. Of het nou sneeuwt of hagelt, paintballen kun je het hele jaar door! Maak je in ieder geval klaar voor een onvergetelijk potje paintball! Vanaf december t/m februari speel je paintball in het Peaky Blinders thema.

 


PAINTBALL is inclusief

2,5 uur paintballen
Gebruik van masker,wapen,overall
50 Paintballs
Gratis kluisjes
Konijnenpak voor de jarige of vrijgezel
 

extra mogelijkheden

Extra paintballs
Langere speeltijd
Upgrade extreme gun
Ook 's avonds mogelijk door de verlichte velden

voorwaarden

Mogelijk op onze locaties in: Harderwijk, Gouda, Eindhoven, Rotterdam, Assen, Nijmegen, Antwerpen
Vanaf 18 jaar locaties in Nederland
Vanaf 14 jaar locatie in Antwerpen

Activiteiten combineren?

Stel dan je eigen uitje samen. Keuze uit meer dan 20 activiteiten!