WORKSHOP BEAUTY BIJ THE EVENTS BAKERY

WORKSHOP BEAUTY

Een workshop beauty is een leuk uitje voor jong en oud! Maak een heerlijk uniek parfum, eigen handzeepjes en een persoonlijke bodyscrub.


Al vanaf
€ 80  p.p.

boek directwat krijg ik?

De Workshop Beauty is inspirerend, leuk en hartstikke gezellig! Je zit allemaal in 1 grote ruimte en krijgt alle benodigde materialen en gereedschappen om gelijk aan de slag te gaan. Ook is er een begeleider aanwezig die je alle tips & trics geeft voor de leukste creaties!


info/programma

Na een warm ontvangst op onze locatie wordt je meegenomen naar onze workshopruimte. Onze ervaren begeleider vertelt hoe de dag er zal uitzien en geeft een korte introductie en uitleg over de workshop. Daarna kan de workshop beginnen! Tijdens de workshop heb je alle tijd om rustig te werken en een gezellige tijd door te brengen met je collega's/vriendinnen. Tussendoor zal de begeleider ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en helpen.

Parfum maken

Maak een eigen parfum met de kennis en geurtjes die je krijgt. Uitleg over parfum, geuren en oliën mag hierbij niet ontbreken. Ook testen we je neus met een reuktest, weet jij de geurtjes van elkaar te onderscheiden? Tijdens de workshop maak je een parfum op basis van alcohol. Dit wordt in een klein flesje gegoten. Zo kun je het makkelijk mee naar huis nemen en gebruiken in bijv. je handtasje. Er is ruime keuze aan geurtjes en het assortiment wisselt nog wel eens! 

Zeep maken

Deze geurtjes kun je ook verwerken in kleine handzeepjes. Je maakt twee persoonlijke zeepjes met behulp van een mal. Daarin wordt de gesmolten zeep, een geurtje en een kleurtje gegoten.En dan is het wachten tot het gestold is. Aan het einde van de workshop kun je de zeepjes stijlvol verpakken om ze mee naar huis te nemen of om cadeau te geven. 

Bodycrub maken

Tot slot maak je tijdens de workshop beauty ook heerlijke bodyscrub. Een grote pot vol schoonheid voor jou alleen! Kies een eigen geurtje en meng net zolang tot jij de ideale structuur hebt bereikt voor jou. Klaar met deze 3 unieke wellness producten? In een cadeautasje neem je deze beauty's mee naar huis voor jezelf of om een ander mee te verrassen. 

Workshop is inclusief:

  • Ervaren begeleider
  • Materiaal & gereedschappen
  • Geschikte workshopruimte

Mogelijk op de volgende locaties:

  • Rotterdam
  • Eindhoven 
  • Harderwijk
  • Antwerpen (Merksplas)
  • Amsterdam

WAAROM Workshop BEAUTY?

Origineel en gezellig
Je eigen creatie
Uniek en Persoonlijk resultaat

extra mogelijkheden

Vrijgezellenfeest Workshop Beauty
Bedrijfsuitje Workshop Beauty
Gemakkelijk te combineren met andere activiteiten

Activiteiten combineren?

Stel dan je eigen uitje samen. Keuze uit meer dan 20 activiteiten!